Professionals NL

Welkom professionals

Let’s care for tomorrow. Voor jouw ambities, uitdagingen en toekomst. Bij Allianz, de nummer 1 verzekeraar wereldwijd, bouwen we samen aan een toekomst vol levenslang leren. Ontdek de mogelijkheden, groei met ons mee en realiseer je doelen. Samen maken we jouw toekomst sterker.

Stem af op je expertise

Wil je innovatie stimuleren, je horizon verbreden en de producten en diensten van de toekomst vormgeven door gebruik te maken van jouw kennis en kunde? Allianz biedt een verscheidenheid aan carrièrekansen in verschillende business units. Ontdek waar jouw vaardigheden aansluiten bij onze mogelijkheden. 

Schadeafhandeling

Wil jij bijdragen op het moment van de waarheid? Als Schadebehandelaar zorg je voor een optimale klantbeleving op de momenten die ertoe doen.

MEER (need to add link)

Acceptanten

Als Acceptanten bij Allianz speel je een cruciale rol in het beoordelen van risico's en het op maat aanbieden van verzekeringsoplossingen. In deze afwisselende functie combineer je jouw analytisch inzicht met klantgerichtheid om bij te dragen aan succesvolle, duurzame klantrelaties.

 

MEER (add Link)

Finance

Als Finance professional draag je direct bij aan het financiële succes van een wereldwijd opererend bedrijf. Met jouw expertise in financiële analyses en rapportages ondersteun je strategische besluitvorming en zorg je voor een solide basis voor groei en innovatie.

 

MEER (add Link)

Tech & Data

Als professional in Tech & Data bij Allianz werk je aan innovatieve oplossingen die de digitale transformatie van ons bedrijf versnellen. Door het analyseren van data en het ontwikkelen van technologie zorg je voor efficiëntere processen en datagedreven besluitvorming die ons toekomstbestendig maken.

 

MEER (add Link)

Risk, Compliance & Audit

In Risk, Compliance & Audit speel je een sleutelrol in het waarborgen van de integriteit en veiligheid van onze organisatie. Met jouw kennis van regelgeving en risicobeheer help je Allianz om risico’s te beheersen en te voldoen aan de hoogste normen van transparantie en verantwoording.

 

MEER (add Link)

Actuariaat

Als Actuaris lever je diepgaande analyses en voorspellingen die cruciaal zijn voor het prijsbeleid en de financiële stabiliteit van onze producten. Jouw wiskundige en analytische vaardigheden helpen ons om complexe risico’s te modelleren en duurzame oplossingen voor klanten te bieden.

 

MEER (add Link)

Banen voor professionals

Gevonden vacatures (7)

Wist je dat?

  • Carrièreontwikkeling

    Laat ons jouw loopbaanontwikkeling een boost geven! Sluit je aan bij Allianz en laat je carrière bij ons groeien. Wij bieden veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

     

    ONTDEK MEER

  • Hoe wij werken

    De tijden zijn veranderd – en Allianz is geëvolueerd. Ontdek onze Ways of Working en ontdek hoe onze flexibele, collaboratieve en agile Ways of Working tot leven komen bij Allianz en hoe u hiervan kunt profiteren.

     

    ONTDEK MEER

  • Voordelen

    Het leven kent vele facetten en verschillende fases. Daarom bieden wij onze ondersteuning met een marktconforme verloning, hybride en flexibel werken en opleiding en ontwikkelmogelijkheden.

     

    ONTDEK MEER

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Allianz bieden we verschillende banen aan! Bekijk al onze vacatures op onze vacatureportaal.