Tech & Data BE

De toekomst transformeren met technologie: Word vandaag nog lid van ons team!

Word lid van Allianz, 's werelds grootste verzekeringsmaatschappij, terwijl we de sector revolutioneren met de allernieuwste technologie. Van AI en machine learning tot blockchain en big data, ons team werkt aan innovatieve projecten die direct impact hebben op het leven van onze klanten. We zijn op zoek naar technische en data-professionals die gepassioneerd zijn over het stimuleren van verandering en het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is.

In welk team kom jij?

Ben jij iemand die gedijt in technologie en innovatie? Of wil je de antwoorden in de data zoeken? Je begrijpt dat er talloze mogelijke toepassingen voor technologie zijn. Daarom bieden we verschillende werkmogelijkheden, of je nu een specialist in cybersecurity, een codeerwonder, een UX/UI-ontwerper of een datawetenschapper bent. Word lid van het team dat de allernieuwste technologie gebruikt om de verzekeringssector te verbeteren door bij ons aan de slag te gaan.

  • Technische Ingenieurs

    Allianz zet zich in voor een cultuur van diversiteit, creativiteit en innovatie die persoonlijke en professionele groei stimuleert. We voorzien onze ingenieurs van essentiële tools, middelen en onvoorwaardelijke ondersteuning, waardoor een omgeving ontstaat waarin zij niet alleen slagen, maar ook uitblinken. In onze dynamische werkomgeving is diversiteit een strategisch voordeel dat innovatie en collectief succes stimuleert.

    Sluit je aan bij Allianz Careers voor een reis waarbij jouw unieke perspectief ertoe doet, creativiteit bloeit en innovatie ons vooruit stuwt.

     

    ONTDEK JOUW CARRIÈREPAD Link to pre sorted Tech Ingenieurs Job Portal

  • Data Professionals

    Onze data-professionals werken aan projecten die gebruikmaken van geavanceerde technologieën en methodologieën zoals machine learning, artificiële intelligentie, data-analyse en big data. Zij werken nauw samen met andere technische experts en bedrijfsleiders om kansen te identificeren die data benutten en bedrijfsinnovatie stimuleren.

    Sluit je aan bij ons team en word onderdeel van een wereldwijde organisatie die zich inzet om met data de verzekeringssector te transformeren en het leven van miljoenen mensen te verbeteren.


     

    ONTEK ONZE DATA OPPORTUNITEITEN Link to pre sorted Tech Ingenieurs Job Portal

  • Informatiebeveiliging

    Bij Allianz erkennen we de cruciale rol van het beschermen van gevoelige informatie en het waarborgen van de veerkracht van onze digitale infrastructuur. Daarnaast hechten we veel waarde aan de samenwerking met getalenteerde professionals, het benutten van de allernieuwste technologieën en het bijdragen aan de voortdurende verbetering van onze cyberbeveiligingspositie.

    Sluit je aan bij ons Informatiebeveiligingsteam en word onderdeel van een wereldwijd gerenommeerde organisatie die zich inzet voor de bescherming van onze klanten, partners en interne belanghebbenden.

     

    ONTDEK JOUW MOGELIJKHEDEN Link to pre sorted Tech Ingenieurs Job Portal

Alle Technical & Data opportuniteiten

1 baan weergeven
  • Selecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.

Een kijkje in onze Tech Toolkit

We zijn op zoek naar briljant talent dat onze passie deelt voor het hervormen van de markt door gebruik te maken van de nieuwste tools en technologieën. Gebruikmakend van geavanceerde tools voor data-analyse, machine learning en softwareontwikkeling, staat ons team aan de voorhoede van innovatie. Dus, als je een expert bent in een van deze onderwerpen of een sterke achtergrond hebt in vergelijkbare velden, sluit je dan bij ons aan! Door te werken met de nieuwste tools en technologieën kun je de grenzen van wat mogelijk is verleggen en groei bij Allianz bevorderen.

Grijp deze kans om ons team te versterken en je volledige potentieel te bereiken.

Of je nu Junior of Manager bent

Het verbeteren van je digitale vaardigheden zal een echte versneller zijn voor je persoonlijke ontwikkeling, net zoals digitale technologieën het bedrijfsleven hebben vooruitgeholpen (en dat zullen blijven doen). Onze cursussen zijn gericht op de essentiële vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijkse werk, evenals de technische kennis om je begrip te vergroten en je in staat te stellen succesvol bij te dragen aan de verdere technologische ontwikkeling van ons bedrijf.

  • LEERMOGELIJKHEDEN

    We ondersteunen je bij het plannen en bevorderen van je carrière. De volgende ontwikkelingsprogramma's zijn voor jou beschikbaar:

    • People, Self and Leadership Skills
    • Agile & IT Project Management
    • Cloud Trainingen
    • IT Skill trainingen
    • Coaching & Mentoring
    • Taalvaardigheidstrainingen

     

    ONTDEK MEER

Aanbevolen Verhalen

  • Data Scientist

  • Information Security

  • Information Security

  • UI / UX Designer

  • Maak kennis met Johanna - Data Scientist bij Allianz Technology

     

    Johanna is gepassioneerd over de innovatieve relatie die bestaat tussen technologie en de behoeften van klanten. Haar werk als data scientist houdt meer in dan alleen het verwerken van cijfers; het omvat ook samenwerken met professionals uit verschillende vakgebieden. Johanna's datagedreven beslissingen, afgeleid van nauwkeurige analyses, verbeteren de klantervaringen en optimaliseren operationele processen.

     

    ONTDEK MEER

     

  • Maak kennis met Leonard - Capability Expert in Information Security bij Allianz

     

    Leonard biedt een verhelderend perspectief op een carrière in informatiebeveiliging bij een wereldwijd gerenommeerd verzekeringsbedrijf. Hij zal zijn uitgebreide ervaringen, waardevolle inzichten en de overtuigende redenen delen waarom hij voor Allianz heeft gekozen als de ultieme bestemming voor technologie- en data-enthousiastelingen in de verzekeringssector.

     

    ONTDEK MEER

     

  •  

    Maak kennis met Fabrizio - Information Security Officer bij Allianz Italië

     

    Fabrizio richt zich op cyberbeveiliging en werkt aan de bescherming van de bedrijfsmiddelen en klantgegevens van Allianz tegen cyberaanvallen. Het is niet de vraag 'of' maar 'wanneer' een cyberaanval een bedrijf zal treffen, en ons doel is om dergelijke bedreigingen te voorkomen en klaar te staan om te reageren.

     

    ONTDEK MEER

  •  

    Maak kennis met Vasinee - UI / UX Designer bij Allianz Technology Thailand

     

    Vasinee levert het ontwerp voor applicaties en websites bij Allianz Thailand. Ze houdt niet alleen rekening met hoe het ontwerp eruit zal zien, maar ook met hoe gebruikers zich zullen voelen tijdens elke stap van de interactie.

     

    ONTDEK MEER

Wist je dat?

  • Carrièreontwikkeling

    Laat ons jouw loopbaanontwikkeling een boost geven! Sluit je aan bij Allianz en laat je carrière bij ons groeien. Wij bieden veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

     

    ONTDEK MEER

  • Hoe wij werken

    De tijden zijn veranderd – en Allianz is geëvolueerd. Ontdek onze Ways of Working en ontdek hoe onze flexibele, collaboratieve en agile Ways of Working tot leven komen bij Allianz en hoe u hiervan kunt profiteren.

     

    ONTDEK MEER

  • Voordelen

    Het leven kent vele facetten en verschillende fases. Daarom bieden wij onze ondersteuning met een marktconforme verloning, hybride en flexibel werken en opleiding en ontwikkelmogelijkheden.

     

    ONTDEK MEER