Schadebeheer

Welkom Schadebeheerders!

We secure your future, dat is waar wij voor staan! In alles wat je doet staat het belang van de gedupeerde centraal. Als Schadebeheerder ben je verantwoordelijk voor het afhandelingsproces van verschillende soorten claims. Denk hierbij bijvoorbeeld aan letsel-, aansprakelijkheids- of materiële schade.

Natuurlijk komt er bij een claim nog veel meer kijken, zoals dekkingsonderzoek, schikkingsonderhandelingen en fraude. Kortom: het werk van een Schadebeheerder is divers en uitdagend! 

Wij bieden verschillende expertises aan

Aansprakelijkheid

Wij zetten ons in voor het beschermen van jouw zakelijke belangen. Als vertrouwde partner streven we ernaar om jouw bedrijf te ondersteunen en te beschermen tegen onvoorziene risico’s.

Bij Allianz begrijpen we dat aansprakelijkheid binnen het zakelijke schadedomein een complexe kwestie kan zijn.

Onze toewijding aan transparantie betekent dat we een grondig inzicht bieden in onze benadering van aansprakelijkheid. Als onderdeel van ons team kun je verwachten dat jij betrokken wordt bij het begrijpen van de verschillende vormen van zakelijke aansprakelijkheid, zoals productaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en werknemersaansprakelijkheid.

Als potentiële medewerker van Allianz Nederland mag je verder rekenen op ondersteuning en training om jouw kennis op dit gebied te vergroten. We streven naar een cultuur waarin onze teamleden goed geïnformeerd zijn en zich zelfverzekerd voelen in het omgaan met aansprakelijkheidskwesties, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf zelf.

Letsel

Op de afdeling personenschade werken ruim 120 collega’s. Zij zetten zich iedere dag in voor het ondersteunen en begeleiden van slachtoffers die te maken hebben gehad met letsel gerelateerde situaties.

Letselschadebehandelaars zijn betrokken bij het proces van het afhandelen van schadeclaims, variërend van licht tot zwaar letsel.

Als medewerker op de afdeling letselschade krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden te ontwikkelen en een verschil te maken in het leven van mensen die te maken hebben met letsel. Je zult nauw samenwerken met ervaren professionals en experts binnen ons team om een eerlijke en rechtvaardige afhandeling van claims te waarborgen.

Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden verder te verbeteren, met ondersteuning van onze interne opleidingsprogramma's. Bovendien hebben we gespecialiseerde professionals zoals arbeidsdeskundigen, die zich richten op het evalueren van arbeidsongeschiktheid en het vinden van passende oplossingen voor re-integratie, en schaderegelaars, die zich bezighouden met het vaststellen en afhandelen van financiële schade.

Motorrijtuigen

Bij het team Motorrijtuigen ligt de focus ligt op het beoordelen van verkeersschaden voor onze verzekerden en tegenpartijen. Claims worden zorgvuldig beoordeeld en polisdekking en aansprakelijkheid wordt vastgesteld. Kennis en competenties worden ingezet bij het analyseren van materiële verkeersdossiers, waarbij de hoogte van schadereserves wordt vastgesteld en verzekerden en/of tegenpartijen schadeloos worden gesteld.

Property

Het property team bestaat uit deskundige schadebehandelaars, waarvan velen al lange tijd bij ons werkzaam zijn. De afdeling streeft ernaar om klanten de best mogelijke service te bieden op het gebied van property verzekeringen.

Als schadebehandelaars binnen het Property Team zijn we verantwoordelijk voor het behandelen van diverse dossiers, met een focus op twee belangrijke gebieden:

  1. Provinciale Schades
  2. Co-assurantie

Wat onze medewerkers zeggen

Ontmoet Eric en Maxime en ontdek wat het zo bijzonder maakt om te werken als Schadebeheerder bij één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld.

Waarom werken bij Allianz

Jouw ambities, jouw dromen, jouw uitdagingen zijn belangrijk voor ons. We begrijpen dat je een leven hebt buiten werk en dat dit flexibiliteit vraagt. In de onderstaande afbeelding vind je enkele van onze voordelen die relevant kunnen zijn.

Ontdek nog meer aantrekkelijke, eerlijke en duurzame voordelen

 

Word onderdeel van Allianz!

Gevonden vacatures (11)

Wist je dat?

  • Carrièreontwikkeling

    Laat ons jouw loopbaanontwikkeling een boost geven! Sluit je aan bij Allianz en laat je carrière bij ons groeien. Wij bieden veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.

     

    ONTDEK MEER

  • Hoe wij werken

    De tijden zijn veranderd – en Allianz is geëvolueerd. Ontdek onze Ways of Working en ontdek hoe onze flexibele, collaboratieve en agile Ways of Working tot leven komen bij Allianz en hoe u hiervan kunt profiteren.

     

    ONTDEK MEER

  • Voordelen

    Het leven kent vele facetten en verschillende fases. Daarom bieden wij onze ondersteuning met een marktconforme verloning, hybride en flexibel werken en opleiding en ontwikkelmogelijkheden.

     

    ONTDEK MEER