Professionals BE

Welkom professionals

Laten we zorgen voor morgen. Voor je ambities. Jouw uitdagingen. Jouw toekomst. Samen kunnen we bouwen aan een levenslange leerreis bij de toonaangevende financiële dienstverlener Allianz.

Stem af op je expertise

Wil je innovatie stimuleren, je horizon verbreden en de producten en diensten van morgen vormgeven door gebruik te maken van je kennis? Allianz biedt een verscheidenheid aan expert- en leiderschapskansen in alle business units wereldwijd - ontdek waar jouw vaardigheden aansluiten bij onze expertisegebieden.

Financiën

Laten we ervoor zorgen dat de toekomst minder onvoorspelbaar aanvoelt. Onze financiële experts zijn de sleutel tot ons zakelijk succes. Het financiële team ondersteunt de strategische richting van het bedrijf en de business units om de winstgevendheid van het bedrijf op de huidige en lange termijn te bevorderen. Je kunt uitdagingen vinden die aansluiten bij jouw achtergrond in Accounting, Asset and Investment Management, Business Development, Controlling, Taxation, Risk Management en Mergers & Acquisitions.

Kernverzekering

Laten we zorgen voor een betere toekomst voor degenen die we van dienst zijn. Wil jij actief waarde creëren en onze producten, diensten en klantervaringen verbeteren? Wij bieden een verscheidenheid aan functies binnen alle onderdelen van Allianz Group op het gebied van: Actuariaat, Beleggingen, Underwriting, Claims - van polisadministratie tot complexe schadeafhandeling, Operations, Customer Care en Sales Contact Centers en een breed scala aan Sales functies.

IT

Laten we de toekomst vormgeven met digitale oplossingen. Heb je affiniteit met digitale onderwerpen, een ondernemende aanpak en de spirit om verandering te stimuleren? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Dit zijn de gebieden die bij jouw vaardigheden passen: Bedrijfsanalyse, UX/UI Design, Data Architectuur, Data Bescherming en Beveiliging, Data Analytics, Data Sciences, Machine Learning, Digitale Transformatie, Project Management, Scrum of Agile Master, IT Processen en Producten.

Marketing en communicatie

Laten we zorgen voor sterkere relaties, gebouwd op vertrouwen. Als marketing en communicatie je passie zijn, ben je misschien geïnteresseerd in mogelijkheden in (digitale) marketing, distributie, communicatie, corporate responsibility en public relations.

Wettelijk

Laten we aan de lange termijn denken. We zijn op zoek naar talenten met een hoog niveau van juridische expertise om te werken in deze gebieden: Legal, Compliance, Privacy en vele andere van onze functies.

Interdisciplinaire functies

Laten we zorgen dat we het grote geheel begrijpen. Wil je zien hoe de bedrijfsgebieden met elkaar verweven zijn? Hier zijn gebieden die interageren met verschillende functies waar teams met verschillende achtergronden en vaardigheden samenwerken: Audit, Inhouse Consulting, Human Resources, Strategie of Verzekeringsonderzoek.

Leiderschap

Laten we zorgen voor een ondersteunende en dynamische werkomgeving. Onze leiderschapscultuur wordt gekenmerkt door hoge normen op het gebied van people management en prestatiegerichtheid. We zoeken talenten met buitengewone leiderschapsvaardigheden en ondersteunen hen actief om vooruitgang te boeken in hun carrière - over afdelingen, entiteiten, grenzen en niveaus heen.

Banen voor professionals

Bekijk banen in deze categorie

Gevonden vacatures (10)

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek wat het betekent om bij ons internationale bedrijf te werken en krijg een indruk van onze dagelijkse werkomgeving.

  • Ontmoet onze mensen

     

    Carrières bij Allianz zijn net zo veelzijdig als onze mensen. Wil je meer weten over de mensen die bij Allianz werken en de carrières die zij nastreven? Laat ons je voorstellen aan onze experts uit verschillende business area's. Lees hun persoonlijke verhalen.

     

    MORE

  • Ontmoet Jenny van Team Allianz

     

    "Ik werk graag bij Allianz vanwege het dynamische en diverse team. Als organisatie met een sterke balans, gediversifieerde business lines en wereldwijd bereik, is er altijd verandering aan de horizon: interessante projecten en mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen en uit te breiden."

     

    Jenny, Regional Head of Underwriting Financial Lines, Allianz Commercial Asia

  • Praat met medewerkers van Allianz

     

    Voordat je je aanmeldt, heb je misschien veel vragen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om ze beantwoord te krijgen voordat je gaat solliciteren. Stel ze gewoon aan onze collega's van verschillende bedrijfsafdelingen.

     

    TALK TO OUR EMPLOYEES

  • Tips voor sollicitaties

     

    Lees meer over de stappen van onze sollicitatieprocedure en krijg waardevol advies van onze recruiters over hoe je je perfecte sollicitatie opstelt en waar je aan moet denken als je je voorbereidt op een sollicitatiegesprek.

     

    MORE

Carrière Ontwikkeling

Kom bij Allianz werken en maak samen met ons carrière. Wij bieden veel mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen.